Yacht-Pool YouTube Channel
Kontakt
×
Yacht-Pool International Logo
«

Osobna karta

Što je Yacht-Pool Hrvatska?
Yacht-Pool Hrvatska član je obitelji Yacht-Pool International sa sjedištem u Austriji, a temeljni joj je posao povezivanje između nautičara i osiguravajućih kuća: u osiguranju brodica i jahti, osobnim osiguranjima skipera i raznim osiguranjima od odgovornosti u nautici.

Yacht-Pool Hrvatska nije osiguravajuća kuća, već je zastupnik u osiguranju koji djeluje preko pravne osobe imenom Yacht-Pool d.o.o. zastupanje u osiguranju, a naše osiguravajuće kuće su: Allianz Zagreb d.d. i Wiener osiguranje d.d. Sigurnost vaše police garantiraju naši osiguravatelji, a servis je naša briga.

Predstavništva Yacht-Poola su u Austriji, Hrvatskoj, Njemačkoj, Švicarskoj, Danskoj, Španjolskoj, Grčkoj i u Turskoj. Kvaliteta usluga Yacht-Poola je standardizirana pa je svugdje u svijetu na jednako visokom nivou.


Što razvija i u što ulaže Yacht-Pool?
Yacht-Pool neprestano razvija i poboljšava kvalitetu svojih usluga i ulaže u znanje. Njegov moto je: cjeloživotno učenje, unapređenje tehnologije rada i dijeljenje znanja drugima. Bavi se kreiranjem, uvađanjem novih i poboljšavanjem postojećih osiguravateljskih proizvoda. U sklopu integracije nautike i upravljanja kvalitetom poslovanja razvio je i uvodi Yacht-Pool standarde za čarter tvrtke, servise i marine. U okviru Yacht-Pool Academie sustavno istražuje nautičko tržište i posreduje to znanje hrvatskim nautičarima.

Naši partneri

Yacht-Pool ReX Repair Excellencenausys logomy-sea logo

Pretplatite se na naš Newsletter