YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Osobna karta

Što je Premium Yacht Insurance by Jack Šurija?
Temeljni posao Premium Yacht Insurancea jest povezivanje između nautičara i osiguravajućih kuća: u osiguranju brodica i jahti, osobnim osiguranjima skipera i raznim osiguranjima od odgovornosti u nautici.

Premium Yacht Insurance nije osiguravajuća kuća, već je zastupnik u osiguranju koji djeluje preko pravne osobe imenom Yacht-Pool d.o.o. zastupanje u osiguranju, a naše osiguravajuće kuće su: Wiener osiguranje - Vienna Insurance Group d.d., Allianz Zagreb d.d. i Pantaenius Group. Sigurnost vaše police garantiraju naši osiguravatelji, a servis je naša briga.

Kvaliteta usluga je standardizirana te na vrlo visokom nivou.

Što razvija i u što ulaže Premium Yacht Insurance?
Premium Yacht Insurance neprestano razvija i poboljšava kvalitetu svojih usluga i ulaže u znanje. Njegov moto je: cjeloživotno učenje, unapređenje tehnologije rada i dijeljenje znanja drugima. Bavi se kreiranjem, uvađanjem novih i poboljšavanjem postojećih osiguravateljskih proizvoda. U sklopu integracije nautike i upravljanja kvalitetom poslovanja razvio je i uvodi standarde za čarter tvrtke, servise i marine. U okviru Yachting Academie sustavno istražuje nautičko tržište i posreduje to znanje hrvatskim nautičarima.

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter