YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

PYI i EmergenSea pomažu svojim klijentima u doba korona krize

Evo dobrih nautičkih vjesti u korona krizi! Premium Yacht Insurance by Jack Surija iz Poreča prvi nudi poticajne i inovativne dodatne usluge u svojim osiguranjima brodica i jahti. Radi se o dvije besplatne usluge od posebnog značaja u doba pandemije korona virusom:

1. Pregled broda

Nudi se vlasnicima brodova, koji nisu zbog restrikcija kretanja mogli do svojih brodova, mogućnost da im se na njihov zahtjev pregleda brod na vezu: kako je vezan, da li su bokobrani pravilno postavljeni, da li je sve drugo na palubi u redu. Na taj način vlasnici dobivaju kratki izvještaj i nekoliko fotografija. Ta usluga je besplatna. Ukoliko vlasnici zatraže više informacija o svom brodu, može se obaviti i to, kao primjerice: pregled unutrašnjosti broda, paljenje motora, prozračivanje, punjenje baterija i slično.

2. Punokrvna asistencija na moru uz EmergenSea

Kada već krenete na krstarenje, a  uvjereni smo da će to biti uskoro, druga, jednako tako veoma važna novost je - besplatna asistencija na moru. Naime, uz kasko policu poklanjamo Standard paket asistencije tvrtke EmergenSea za 2020 godinu! Zašto govorimo o „punokrvnoj“ asistenciji na moru, u čemu je razlika? Neki nude besplatnu asistenciju na moru koja obuhvaća veoma malo usluga, a PYI nudi najbogatiji paket asistencije renomirane tvrtke EmergenSea. Inače, EmergenSea ima 21 bazu na Jadranu sa Slovenijom i Crnom Gorom, 12 godina iskustva, a najvažnije je da su se za to vrijeme dokazali kao pouzdani partneri u spašavanju brodova PYI osiguranika. Suradnja je započela 2008. godine, a još snažnija povezanost te dvije tvrtke započela je 2016. kada je dogovoreno da svi PYI osiguranici imaju 30 posto popusta na usluge EmergenSea.

Usluge ES punokrvne asistencije uključuju: tegalj do 10 nm, eskort plovila do 10 nm, uvođenje plovila na vez, lakše odsukavanje, ronjenje do 30 minuta, dostavu goriva ili djelova, te transfer do dva putnika. Jedini uvjet za navedenu gratis asistenciju je uplata police kasko osiguranja i nekomercijalna upotreba broda. Saznajte više na: www.emergensea.net

 

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter