YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

20. Internautica Portorož

Svake godine proljetna sezona sajmova tradicionalno se bliži kraju s održavanjem najznačajnijeg slovenskog, a mogli bismo slobodno reći i jednog od najznačajnijih i najvećih jadranskih sajmova, portoroškom Internauticom. Yacht-Pool je tako od 6. do 10. svibnja ponovo izlagao na ovoj renomiranoj nautičkoj manifestaciji koja je ove godine proslavila vrijednu 20. obljetnicu održavanja.

U Portorožu smo tijekom pet dana sajmovanja promovirali sve naše osigurateljne i ostale proizvode i usluge, a koji su već dugi niz godina vrlo popularni u nama bliskoj susjednoj državi čiji nautičari u velikom broju plove našim morem. Naglasak je naravno bio na promociji našeg novog YP Cluba koji je u kratkom razdoblju u Sloveniji već stekao veliki broj poklonika, a na sajmu je zanimanje za pogodnosti koje pruža članovima bilo iznad očekivanja.

Osim uspješno odrađene promidžbe na našem smo se štandu rado i često družili s našim brojnim osiguranicima, od kojih su nas mnogi posjetili kako bi preuzeli svoje nove police osiguranja, a neki su se ujedno na licu mjesta učlanili u YP Club.

Čini nam se da je sajam malo živnuo, bilo je nešto novih i zanimljivih plovila, a zbog uglavnom dobrog vremena solidan broj posjetitelja uspio je stvoriti dobru atmosferu. Prije održavanja sajma naša su očekivanja bila jednaka prošlogodišnjem izdanju, jer Yacht-Pool u Sloveniji uvijek uspije napraviti dobru količinu posla. Tako je bilo i ovoga puta, te smo Portorož napustili i više nego zadovoljni učinjenim.

 

Yacht-Pool štand na 20. Internautici u Portorožu 2015.20. Internautica Portorož Slovenija 2015.Yacht-Pool posada na 20. Internautici u Portorožu 2015.Yacht-Pool štand na 20. Internautici Portorož 2015. Slovenija

 

 

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter