YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

Novi ured u Biogradu!

Nakon što smo nedavno najavili otvaranje novog ureda u Biogradu na moru, s ponosom objavljujemo da smo sada to i ostvarili! Naime, najpoznatije jadransko nautičko osiguranje Premium Yacht Insurance by Jack Šurija, zajedno s dugogodišnjim partnerom, najvećom domaćom mrežom pomoći na moru – EmergenSea, od sada je svojim klijentima na raspolaganju u novom zajedničkom poslovnom prostoru u biogradskoj Marini Kornati, točnije u njenom zapadnom dijelu.

Uloga našeg novog ureda prvenstveno jest ugovaranje specijaliziranih čarterskih osiguranja, kao što su osiguranje kaucije u čarteru (depozita) te osiguranje od odgovornosti skipera, no na istom mjestu pružamo, naravno, i informacije te podršku za sve naše ostale proizvode i usluge. Naš partner EmergenSea također u Biogradu stoji na raspolaganju svim postojećim i novim klijentima za informiranje o vlastitim uslugama i prednostima za članove, ali i za ugovaranje članstva u toj popularnoj i za nautičare vrlo korisnoj mreži.

Dobrodošli u naš novi ured u Biogradu!

 


Premium Yacht Insurance by Jack Šurija ured Biograd na moruPYI zajednički ured Emergensea Marina Kornati BiogradPYI i Emergensea Marina Kornati zajednički uredPremium Yacht Insurance ured u Biogradu na moru

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter