YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

47. Boot Tulln 2018.

Naš "kapetan" Đek Šurija pohodio je i ove godine najveći nautički sajam u Austriji, Boot Tulln odnosno službenog imena Austrian Boat Show. Sajam se po 47. put održao u tom simpatičnom gradiću na Dunavu, u blizini Beča, u periodu od 1. do 4. ožujka. Ing. Šurija priredbu je ocijenio kao vrlo dobru i zanimljivu, uz itekako vidljiv napredak u zadnjih nekoliko godina i povećanje broja izlagača te izložaka.

Primijetio je i da se hala br. 4 polako pretvara u "hrvatski paviljon" jer ju velikim dijelom zauzimaju domaće nautičke tvrtke koje redovito u sve većem broju posjećuju Tulln, no kad bi se u nju prebacili i oni koji su izlagali u drugim halama, vjerojatno bi bila dupkom puna. Iako su naše tvrtke iz različitih sektora nautike, uglavnom je riječ o čarterima, pa bi se moglo zaključiti da je Boot Tulln najveći sajam hrvatskog čartera nakon ICE-a. Bila je to također prilika da prije početka sezone na jednom mjestu posjetimo naše brojne partnere, posebice čarter tvrtke koje nisu nastupale u Zagrebu.

Na manifestaciji je u devet paviljona te na oko 30.000 kvadratnih metara izlagalo 380 tvrtki iz 21 države, a pohodilo ga je nešto više od 42.000 posjetitelja, što ga čini najznačajnijim nautičkim sajmom u Austriji, Švicarskoj i okolnoj regiji. Izlagački program bio je vrlo raznolik uz brojne austrijske premijere brodica, motornih plovila, jahti i jedrilica do nekih 50-tak stopa. Popratni program bio je izuzetno bogat i sadržajan, pa je osim plovila uključivao i različitu opremu za plovila i vodene sportove, uz posebice popularni SUP te električne brodske pogone.


Premium Yacht Insurance by Jack Šurija posjetio Boot Tulln 2018Đek Šurija posjetio 47. Austrian Boat Show - Boot Tulln47. Boot Tulln - Austrian Boat Show 2018Đek Šurija posjetio Austrian Boat Show 2018.

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter