YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Standardi kvalitete

Codress logotip  QS4MIB logotip

Što je to CODRESS i QS4MIB?

Želeći zaokružiti svoju uslugu zastupnika u nautičkim osiguranjima, Premium Yacht Insurance je gotovo od samih početaka osim zaključivanja polica osiguranja pružao i uslugu obrade šteta po tim policama. Na zadovoljstvo klijenata, ali i svih partnera u lancu rješavanja i isplate šteta, pokazalo se da to radi veoma uspješno, pa je to postala temeljna sastavnica njegova goodwilla kod klijenata i glavna prednost u odnosu na konkurenciju.

Kako je obrada šteta veoma složen proces, pogotovo sa svim onim što u njemu nudi Premium Yacht Insurance, ona osim toga uključuje i više partnera, pa je upravljanje tim procesom također zahtjevno. Pogotovo ukoliko želimo da klijent ne bude samo zadovoljan odštetom, nego i da ona bude efikasno i brzo isplaćena. Stoga smo kreirali sustav CODRESS (Complete Damage Resolving Suport System), koji je, međutim, zahtijevao uključenje u više različitih radnih procesa i to u različitim fazama njihova odvijanja, pa je zbog toga moralo doći do kompletne reorganizacije postojećeg načina rada u tvrtki i cjelokupnog informatičkog sustava koji ga podržava.

Rezultat je QS4MIB (Quality Standards for Marine Insurance Brokers) - standard kvalitete u izvršavanju radnji unutar Premium Yacht Insurancea (prema unutra), ali i u suradnji s njegovim partnerima uključenim u te procese (prema vani).

CODRESS je funkcionalno integriran u glavni radni proces Premium Yacht Insurancea, kao dio QS4MIB-a, a planiranje i kontrola izvršenja svih koraka glavnog i svih zavisnih procesa mogu se izvoditi i na najnižim operativnim razinama. Tako je u svakom trenutku moguće ustanoviti ne samo trenutni status izvršenja, nego i tko je za njega odgovoran, jer su precizno utvrđene točke i načini prijenosa odgovornosti u izvršenju svih radnji procesa.

Time je postignuta mjerljiva kvaliteta pružanja usluga prema klijentima i usuglašena operativna matrica u suradnji s partnerima, pa smo stoga u Premium Yacht Insuranceu veoma ponosni svojom novom procesnom platformom.

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter