YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Pravila o privatnosti

Koje podatke prikupljamo?

Prikupljamo informacije od vas kada učinite narudžbu, pretplatite se na naš newsletter ili ispunite obrazac.

Kada naručujete ili se registrirate na našim web stranicama, prema potrebi može biti zatraženo da unesete svoje ime, e-mail adresu, telefonski broj ili podatke o kreditnoj kartici.

Google, kao treća strana - prodavatelj, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na vašim stranicama. Googleovo korištenje kolačića DART omogućuje prikazivanje oglasa korisnicima na temelju njihove posjete vašim i drugim stranicama na internetu. Korisnici mogu isključiti iz uporabe DART kolačić posjetom pravilima privatnosti Google oglasa i mreže sadržaja.

Za što koristimo vaše informacije?

Informacije koje prikupljamo od vas mogu se koristiti na jedan od sljedećih načina:

  • Za personaliziranje vašeg iskustva (vaši nam podaci pomažu da bolje odgovorimo na vaše individualne potrebe).
  • Da bismo poboljšali našu web stranicu (konstantno nastojimo poboljšati naše ponude na web stranicama na temelju informacija i povratnih reakcija koje dobivamo od vas).
  • Za poboljšanje korisničkih usluga (vaši nam podaci pomažu učinkovitije odgovoriti na vaša pitanja službi za korisnike i potrebe podrške).
  • Za obradu transakcija. Vaši podaci, bilo javni ili privatni, neće biti prodani, razmijenjeni, preneseni ili ustupljeni bilo kojoj drugoj tvrtki iz bilo kojeg razloga, bez vašeg pristanka, osim u svrhu dostave pružanja kupljenog proizvoda ili zatražene usluge.
  • Za slanje povremenih e-mailova. E-mail adresa koju unesete za obradu narudžbe, koristit će se samo za slanje obavijesti i ažuriranja koje se odnose na vašu narudžbu.

Kako štitimo vaše informacije?

Ispunjavamo niz različitih sigurnosnih mjera za održavanje sigurnosti vaših osobnih podataka kada učinite narudžbu ili unesete, pošaljete ili pristupite vašim osobnim informacijama.

Nudimo upotrebu sigurnosnog poslužitelja. Sve dobivene osjetljive/povjerljive informacije prenose se putem Secure Socket Layer (SSL) tehnologijom, zatim se kodiraju u našu bazu podataka kod pružatelja usluge Payment Gateway, a sve kako bi bile dostupne samo ovlaštenim osobama s posebnim pristupnim pravima takvim sustavima, koje su dužne čuvati ove povjerljive informacije.

Nakon transakcije, vaše privatne informacije (kreditne kartice, brojevi socijalnog osiguranja, financije, itd.) neće biti pohranjeni na našim serverima.

Koristimo li kolačiće?

Da. Kolačići su male datoteke koje neko odredište ili pružatelj usluga prenosi na hard disk vašeg računala putem vašeg web preglednika (ako to dopustite) koji omogućuje web stranicama ili sustavima pružatelja usluga prepoznavanje vašeg preglednika te da se uhvate i zapamte određene informacije.

Mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli zapamtiti i obraditi proizvode u vašoj košarici, zatim kako bismo razumjeli i pohranili vaše sklonosti i preferencije za buduće posjete, kako bismo pratili oglase i sastavili skupne podatke o prometu web stranice i interakciji sa stranicom, a sve zato da bismo mogli ponuditi bolja iskustva i alate na stranici u budućnosti.

Da li otkrivamo bilo kakve informacije vanjskim strankama?

Ne prodajemo, trgujemo ili na bilo koji drugi način prenosimo vaše osobne identifikacijske podatke vanjskim strankama. To ne uključuje povjerljive treće strane koje nam pomažu pri funkcioniranju naše web stranice, izvršavanju našeg poslovanja ili usluživanja vas, toliko dugo dok su te strane suglasne da zadrže te informacije povjerljivima. Također možemo objaviti vaše podatke kad vjerujemo da je to prikladno i u skladu sa zakonom, kada provodimo pravila stranice, ili štitimo prava, imovinu i sigurnost nas i ostalih. Međutim, ne-osobni podaci o posjetiteljima mogu se ustupiti drugim stranama u svrhu marketinga, oglašavanja, ili u druge svrhe.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema našoj slobodi odlučivanja, možemo uključiti ili ponuditi proizvode ili usluge treće strane na našim web stranicama. Te web stranice trećih strana imaju zasebna i samostalna pravila privatnosti. Stoga nemamo nikakve obveze ni odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim povezanim web stranicama. Osim toga, mi težimo zaštititi integritet naše web stranice te su dobrodošle bilo kakve povratne informacije o tim web stranicama.

Sukladnost sa Zakonom o zaštiti privatnosti djece na internetu

Mi djelujemo u skladu sa zahtjevima COPPA (Zakon o zaštiti privatnosti djece na internetu), ne prikupljamo nikakve informacije od bilo koga ispod 13 godina starosti. Naša web stranica, proizvodi i usluge, svi su namijenjeni osobama koji imaju najmanje 13 godina ili više.

Online pravila privatnosti

Ova online pravila privatnosti odnose se samo na informacije prikupljene putem naše web stranice, a ne na podatke koji su prikupljeni offline.

Pravila i uvjeti

Molimo vas da također posjetite našu stranicu Pravila i uvjeti koja uspostavlja korištenje, odricanje od odgovornosti, te ograničenja odgovornosti koja određuju korištenje naše web stranice na www.yacht-pool.hr.

Vaša suglasnost

Korištenjem naše web stranice, suglasni ste s našim pravilima o zaštiti privatnosti na internetu.

Promjene u našim pravilima privatnosti

Ako odlučimo mijenjati naša pravila o privatnosti, objavit ćemo te promjene na ovoj web stranici, i/ili ažurirati datum modifikacije pravila o privatnosti koji se nalazi ispod.

Ova pravila su zadnji put izmijenjena 01.02.2015.

Kako nas kontaktirati

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ovih pravila privatnosti možete nas kontaktirati putem dolje navedenih podataka.

Yacht-Pool d.o.o.
Stipe Rajka 40
52440 Poreč
Hrvatska

e-mail: info@yacht-pool.com.hr

Ova pravila omogućuje Trust Guard, vaš stručnjak za PCI usklađenost.

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencenausys logomy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter