YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Pravila o privatnosti

Zaštita vaših osobnih podataka

YACHT-POOL d.o.o. poštuje Vašu privatnost te obrađuje Vaše osobne podatke u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR Uredba).

Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primijenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere procedure i zaštite osobnih podataka kako bismo spriječili neovlašteni pristup Vašim osobnim podacima.

Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvamo samo u razdoblju koje je dovoljno da se ispuni inicijalna svrha njihovog prikupljanja.

Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje Vaše osobne podatke imamo u našoj bazi elektroničke pošte, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo (Pravo na ispravak) ili izbrišemo (Pravo na zaborav).

To ćete učiniti tako da se javite putem kontakt adrese info@yacht-pool.com.hr i dostavite nam obavijest s Vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo Vaš identitet i spriječimo neautorizirani pristup osobnim podacima.

Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima.

 

Koristimo li kolačiće?

Da. Kolačići su male datoteke koje neko odredište ili pružatelj usluga prenosi na hard disk vašeg računala putem vašeg web preglednika (ako to dopustite) koji omogućuje web stranicama ili sustavima pružatelja usluga prepoznavanje vašeg preglednika te da se uhvate i zapamte određene informacije.

Mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli zapamtiti i obraditi proizvode u vašoj košarici, zatim kako bismo razumjeli i pohranili vaše sklonosti i preferencije za buduće posjete, kako bismo pratili oglase i sastavili skupne podatke o prometu web stranice i interakciji sa stranicom, a sve zato da bismo mogli ponuditi bolja iskustva i alate na stranici u budućnosti.

 

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter