YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

37. Sajam nautike, lova i ribolova 2015. Beograd

Posjetitelji 37. Međunarodnog sajma nautike, lova i ribolova, koji se od 25. veljače do 1. ožujka održao u obnovljenim paviljonima Beogradskog sajma na južnoj obali Save, mogli su u hali 5 po prvi puta posjetiti i štand Yacht-Poola. Našoj vrijednoj posadi to je bilo prvo izlaganje u Srbiji i na beogradskoj nautičkoj manifestaciji koja polako, iz godine u godinu, postaje sve popularnije okupljalište srpskih nautičara i svih onih koji na bilo koji način plove na rijekama, jezerima i kanalima, ali sve češće i na Jadranu.

Naš je štand bio izuzetno dobro posjećen, a svi koji su do nas svratili mogli su dobiti sve informacije o našim popularnim osigurateljnim proizvodima, ali i o svim drugim uslugama i proizvodima Yacht-Poola namijenjima nautičarima i svima drugima koji plova iz razonode i zabave. Izlaganjem u Beogradu, osim predstavljanja naših proizvoda i usluga, također smo željeli susresti se s velikim brojem naših postojećih klijenata i osiguranika iz Srbije, većinom privatnih brodovlasnika i jedriličara, koji već dobro poznaju naš rad i ponudu.

Neki od njih, uz ostalih tridesetak prisutnih, pozorno su u petak 27. veljače u 14 sati pratili prezentaciju našeg novog proizvoda, YP Cluba, koju je održao naš "kapetan", inženjer Đek Šurija. Zanimanje za Yacht-Poolov nautički klub, što predstavlja i koje prednosti nudi svojim članovima - našim osiguranicima, bilo je vrlo veliko te smo nakon zagrebačke i beogradske prezentacije sigurni u uspjeh tog jedinstvenog proizvoda - nautičkog kluba čija je misija unaprjeđenje i povećanje sigurnosti rekreacijske i sportske plovidbe, kao i zaštita zdravlja, imovine i života članova.

U nastavku pogledajte galeriju od nekoliko fotografija s beogradskog nautičkog sajma te s naše prezentacije, a za detaljnije informacije o YP Clubu kliknite ovdje ili nas kontaktirajte ovdje.

 

Yacht-Pool štand na Beogradskom sajmu nautike 2015.Yacht-Pool štand na Beogradskom sajmu nautike 2015. posadaYacht-Pool štand na Beogradskom sajmu nautike 2015. prezentacija YP ClubYacht-Pool štand na Beogradskom sajmu nautike 2015. prezentacija YP clubYacht-Pool štand na Beogradskom sajmu nautike 2015. zakuskaYacht-Pool štand na Beogradskom sajmu nautike 2015. druženje

 

 

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter