YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

JACK IN THE USA

Prikazani certifikat potvrđuje da je naš Đek, dugogodišnji član IAMI-ja, u gradu Hendersonu u saveznoj američkoj državi Nevadi, sredinom studenog 2019. uspješno sudjelovao i odslušao specijalizirani seminare za pomorske stručnjake – istražitelje!

Teme tog dvodnevnog i izuzetno sadržajnog seminara bile su vrlo zanimljive i šarolike te vezane za prevare u osiguranju, procese i ispitivanja svjedoka kod požara na plovilima, zatim uz načine istraživanja krađe plovila i kako doći do stručne pomoći, uz informacije o broju trupa i mogućnostima koje pruža pri krađi ili prevari. Potom se govorilo o upotrebi Interneta kao sredstva za pronalazak dokaza, te je na kraju detaljno obrađena tema o dinamici i kinetici kod kolizije plovila uz konkretne slučajeve incidenata i primjere njihova rješavanja.

Bio je to vrlo konkretan seminar, održan na pravi “američki način”, bez puno bespotrebne priče već uz konkretne primjere iz prakse, činjenice i posljedice, ali i uz njihovu “kavu” i "donute". Dva dana intenzivnog studiranja pokazalo se vrlo korisnim te kao odlično iskustvo koje je Đek, kad se već zatekao u Nevadi, nadopunio "road-tripom" od punih 4000 km u pravom američkom pick-up automobilu – Dodge Ram 1500, posjetivši pritom Las Vegas gdje je proslavio rođendan, ali i četiri čudesna nacionalna parka te izuzetne skijaške centre Colorada!

 

Đek Šurija dobio je od IAMI-ja certifikat za pomorske stručnjake - istražitelje

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter