YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

27. Zagrebački sajam nautike 2018.

U tradicionalnom terminu krajem veljače, točnije od srijede, 21. do nedjelje, 25. u mjesecu, održan je 27. po redu Zagrebački sajam nautike. Bilo je to najveće i najuspješnije izdanje ovog popularnog sajma od 2008. godine s čak 455 izlagača iz 25 zemalja koji su zauzeli nemalih 19.000 kvadratnih metara površine. Šest paviljona Zagrebačkog Velesajma posjetilo je pritom nešto preko 22.000 posjetitelja, što je više nego odličan rezultat, a oni su mogli razgledati mnogobrojna plovila i raznovrsnu nautičku opremu, a čak 22 modela imalo je hrvatsku a dva plovila i svjetsku premijeru!

Naravno, na sajmu smo tradicionalno nastupili i mi, i to po prvi puta pod novim imenom i brendom Premium Yacht Insurance by Jack Šurija, koje smo vrlo uspješno prezentirali zagrebačkoj publici. Naš štand nalazio se na starom, poznatom mjestu gdje već godinama predstavljamo naše vrhunske osigurateljne proizvode i usluge u nautici, a jednako je bilo i ove godine. Posjetili su nas mnogi klijenti, partneri i dragi prijatelji s kojima smo rado izmijenili nekoliko riječi i dojmova o sajmu i domaćoj nautici, a često i mnogo više.

Osim uspješnog izlaganja, u petak, treći dan sajma organizirali smo i našu malu tradicionalnu "feštu" uz pokoju deliciju, a prilikom podjele novih REX certifikata našim vjernim poslovnim partnerima. Ujedno, priznanja su prvi puta primila i dva nova člana, tvrtke Navita Yachts Service i Rados Electronic, kojima smo tom prilikom zaželjeli dobrodošlicu u elitno REX društvo.

Navita Yachts Service nalazi se u Svetom Filipu i Jakovu, u neposrednoj blizini Biograda na moru, te se bavi popravcima stakloplastike, rekonstrukcijom, servisom i održavanjem svih vrsta plovila, kao i ugradnjom tikovih panela, a posjeduje i službeno odobrenje HRB-a za popravak plovila. Rados Electronic iz Škabrnje posluje uglavnom u Marini Dalmacija ali i drugdje, a glavna djelatnost tvrtke jest popravak i održavanje električne i elektroničke opreme, satelitskih navigacijskih sustava te audio i video opreme za plovila.


Premium Yacht Insurance by Jack Šurija štand Zagrebački sajam nautike 2018Premium Yacht Insurance štand na 27. Zagrebačkom sajmu nautike REX dodjelaREX priznanja Zagrebački sajam nautike Đek ŠurijaPremium Yacht Insurance by Đek Šurija Zagrebački sajam nautike 2018

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter