YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

33. Nautic Show Budva

Nakon premijernog nastupa u Srbiji, Yacht-Pool ove je godine odlučio po prvi puta sudjelovati i na jednom nautičkom sajmu u Crnoj Gori. Stoga se dio naša vrijedne posade zaputio u Budvu kako bi od 16. do 18. travnja našim prepoznatljivim štandom upotpunio 33. Nautic Show, odnosno Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju, a koji se održao u neposrednoj blizini starog grada u organizaciji tvrtke Jadranski sajam Budva.

Dakako, Yacht-Pool u Crnoj Gori nije nepoznat jer naši proizvodi osmišljeni posebno za nautičare te stručnost i specijaliziranost Yacht-Poola već niz godina u toj zemlji uživaju priličnu popularnost. Stoga je jedan od razloga bila i želja za susretom s našim postojećim osiguranicima, kojih ima nemali broj, ali i radi uspostavljanja novih kontakata s potencijalnim klijentima te, naravno, prezentacija novosti u našoj ponudi, poput vrlo popularnog YP Cluba.

Ujedno, to je bila prilika da se susretnemo s lokalnim brodopopravljačima i serviserima, kojih je na crnogorskoj obali relativno mali broj te imaju dosta visoke cijene. Stoga je naš dugoročni cilj uspostava suradnje među sudionicima u nautičkom sektoru Crne Gore, a radi pokušaja uspostave više reda i pravila u poslovanju, te radi dobrobiti koju bi mogli ostvariti svi - nautičari i tvrtke koje se na bilo koji način bave nautikom.

Nakon tri dana izlaganja u Budvi možemo zaključiti da je sajam za Yacht-Pool bio dosta uspješan, unatoč tome što je bio prilično ograničene površine te s relativno malim brojem izlagača i posjetitelja, a to bismo pripisali nedostatku marketinških aktivnosti organizatora.

 

Yacht-Pool štand na 33. Budva Nautic ShowYacht-Pool posada na Nautic Show Budva 2015.Yacht-Pool Nautic Show Budva 2015. Jadranski sajamYacht-Pool štand na 33. Nautic Show Budva 2015.

 

 

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter