YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

Yacht-Pool podupire hrvatske jedriličare u olimpijskim klasama

Yacht-Pool sustavno pomaže ponajbolje hrvatske jedriličare u olimpijskim klasama, a uz njih podupire i najmlađe uzraste u nekoliko klubova. Od poznatih koji jedre s Yacht-Poolovim policama što pokrivaju odgovornost protiv trećih, svakako valja spomenuti Ivana Kljakovića Gašpića (Finn), Tinu Mihelić (Laser Radial), Luku Radelića, Milana Vujasinovića i Arona Lolića (Laser) - sve redom članove JK Labud iz Splita, ekipu koja iza sebe ima nekoliko europskih i svjetskih seniorskih naslova i koja ove godine nastupa s jedinim ciljem – plasmanom na OI u Londonu 2012. Uz Labudaše, na sponzorskom spisku Yacht-Poola još su neki od «velikih» - Šime Fantela i Igor Marenić seniorski i juniorski prvaci u klasi 470, jedni od najozbiljnijih kandidata za medalju u Londonu, te laseraši Danijel Mihelić iz riječkog Galeba i Lovre Perhat iz JK Mornar.

No, pozornost i potporu Yacht-Poola ne uživaju samo jedriličarske «zvijezde» - pažnja se poklanja i mladim naraštajima u Optimistu i prijelaznim klasama, natjecateljima čiji rezulatati već najavljuju da ne ćemo trebati brinuti za budućnost hrvatskog jedrenja. Među njima spomenimo gotovo cijelu ekipu porečkog JK Horizont (Tin, Mare, Jana, Noa, Val, Ulika, Nina i Rene) te tri djevojke iz opatijske Tramontane: Saru i Petru Rožanić te Nikolinu Prtenjaču.

Rezultate Yacht-Poolovih pulena, njihov poredak na svjetskim i hrvatskim ljestvicama kao i sve ostale pojedinosti o našim mladim jedriličarima potražite na službenim stranicama Hrvatskog jedriličarskog saveza, na adresi www.hjs.hr ili na internetskim stranicama YC Labud i JK Horizont.

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter