YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

SAJMOVI: ICE VIENNA ’19

Premium Yacht Insurance sudjelovao je i ove godine na najvećem međunarodnom sajmu čarterske industrije koji se ove godine održao od 7. do 10. studenog, i to po prvi puta u Beču!

International Charter Expo ili skraćeno ICE, od osnutka 2015. godine bilježi konstantni porast uspješnosti i popularnosti u međunarodnom čarter-biznisu te je po ocjeni organizatora prerastao domaće granice i kapacitete. Stoga je Tino Prosenik, začetnik i organizator ovog B2B sajma, međunarodni karakter odlučio dodatno učvrstiti održavanjem 6. izdanja u Beču, koji je ponudio još bolje uvjete za organizaciju takve manifestacije. Počevši od mnogo bolje prometne povezanosti s Europskim i ostalim svjetskim destinacijama, preko primjerenijeg i povoljnijeg izlagačkog prostora, pa do brojnih popratnih sadržaja koje može ponuditi Beč kao svjetska metropola.

Sajam je ujedno bio dosta sadržajniji s brojnim seminarima, prezentacijama, poslovnim sastancima i zabavnim okupljanjima, te je okupio preko 400 sudionika čarter biznisa poput brokera u čarteru, uglavnom europskih čarter agencija i tvrtki, brodograditelja, proizvođača opreme, investitora i ostalih. Uspjeh nije izostao, iako se činilo da je zbog mnogo većeg prostora od zagrebačke Arene, gdje se posljednjih godina održavao, prisutan manji broj sudionika nego ranije. Teško je ocijeniti je li to zaista bilo tako, no najavljeno je bilo više agenata posebice s grčkog i turskog područja.

Premium Yacht Insurance predstavljale su naše Kristina, Romina te slovenski agent Ladi Živič, a ono što ih je iznenadilo jest velika količina upita za skiperska osiguranja! To vodi zaključku da su se skiperi napokon u većem broju “opametili” te su napokon shvatili da im je osiguranje od odgovornosti itekako korisno i potrebno. Osim toga, počeli su između sebe organizirati udruge kako bi okupili kvalitetne ljude s iskustvom te kako bi se konstantno educirali. Bravo!

 

Premium Yacht Insurance štand na ICE'19International Charter Expo Beč 2019

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter