YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

Yacht-Pool na Svjetskom prvenstvu krstaša na Cresu

Za one koji to možda ne znaju, Yacht-Pool je oduvijek prijatelj sportskog jedrenja. Već godinama, kao sponzor, podržava najbolje hrvatske natjecatelje u olimpijskim klasama te pomaže mladim jedriličarskim naraštajima u nekoliko klubova. Stoga je razumljivo da se uključio i u ovogodišnje ORC Svjetsko prvenstvo krstaša na Cresu, najveću priredbu te vrste na Globusu u 2011.

Na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu krstaša po ORC razvrstanju što ga je na Cresu od 20. do 25 . lipnja upriličio Riječki jedriličarski klub (SCOR), a na kojem je nastupilo rekordnih 119 «nabrijanih» brodova iz čak 16 zemalja, Yacht-Pool International sudjelovao je kao jedan od važnijih sponzora regate. Na štandu u ACI marini Cres, koja je bila središte svih zbivanja, promovirane su sve usluge iz domene nautičkih osiguranja, pri čemu je posebni naglasak bio na komuniciranju s talijanskim posadama zbog toga što Yacht-Pool odnedavna ima i novi talijanski informativni punkt u Trstu, u osobi gospodina Paola Šatalića iz tvrtke Nautica Lussino, koja u Italiji zastupa brodove SAS Vektora.

 

2010. brončani na SP-u, ove godine solidni petnaesti - Salona 42 R s Karlom Kuretom na timunuÐeki i društvo - Tommaso Chieffi, Srđan Pantović i Darko HajdinjakGS 56 Marina Kaštela s Matom Arapovom za timunom - na kraju peti na svijetuIzložbeni prostor Yacht-Poola na Cresu

 

Pet dana «šušura» u marini i na regatnim poljima ispred Cresa, protekla su u dijeljenju prospekata brojnim klijentima marine i posjetiteljima , te ponajviše u kontaktima s najpoznatijim svjetskim skiperima i posadama među kojima su neki već dulje vrijeme osigurani kod Yacht-Poola.

Želite li saznati sve o Svjetskom prvenstvu na Cresu, kliknite www.scor.hr.

 

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter