YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

Nautica Marina Portorož

Novi slovenski nautički sajam, Nautica Marina Portorož, koji se održao od 16. do 19. svibnja, nije u potpunosti uspio zadovoljiti očekivanja posjetitelja i izlagača, a posebice nakon više od dvadeset godina održavanja njegova “prethodnika” na istom mjestu, sajma Internautica, koji je posljednjih godina uspio povratiti vrlo dobru reputaciju te povećati odaziv izlagača i sadržaj izložbenog programa.

Takav nepovoljan ishod događaja posljedica je prije svega prilično loših vremenskih prilika s čestom jakom kišom i neobično niskim temperaturama tijekom vikenda, a koji tradicionalno privlači najviše posjetitelja, što je, nažalost, ovoga puta izostalo. Utjecaja na izlagače su zasigurno imale i nesuglasice koje su se pojavile između novih vlasnika odnosno uprave marine i dosadašnjih organizatora Internautice, pa je sajam bio osjetno manji nego lani.

Ipak, gledajući organizacijsku stranu, kvalitetu i ponudu izlagača, solidan broj jadranskih premijera među plovilima, količinu i raznolikost opreme, popratna događanja i opsežan zabavni program, Nautica Marina Portorož u svom prvom izdanju zaslužuje uglavnom riječi pohvale. Osim toga, jasna podjela izložbenog programa na nautički, automobilistički, turistički, modni i preostali dio privukla je nove, zanimljive izlagače uglavnom iz rastućeg sportsko-rekreativnog sektora i ostalih povezanih područja koji su obogatili izložbu te su trebali privući i novu, šaroliku publiku.

Stoga vjerujemo da će daljnji razvoj ovog sajma ići u pravom, pozitivnom smjeru za sve njegove sudionike, ali, naravno, u slučaju nastavka daljnjeg ulaganja i dodatnih napora organizatora, ali i uz malu pomoć prirode koja će, nadamo se, u budućnosti ipak biti nešto naklonjenija nego ove godine. Kao što smo najavili, Premium Yacht Insurance je izlagao na sajmu predstavljajući svoj opsežan program nautičkih osiguranja te smo na našem štandu ugostili naše vjerne partnere i nautičare - brodovlasnike.


Nautica Marina Portorož, Yacht-PoolNautica Marina, Portorož 2019, Premium Yacht Insurance, osiguranje jahtiNautica Marina Portorož, sajam nautikeNautica Marina Portorož, osiguranje brodica, Premium Yacht Insurancesajam nautike, Portorož 2019Premium Yacht Insurance, by Đek Šurija, štand na sajmu Nautica Marina PortorožPremium Yacht Insurance izlagao je na Nautica Marina Portorož 2019Štand PYI na sajmu Nautica Marina Portorož 2019

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter