YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

Boot Tulln 2016.

Od četvrtka, 3. do nedjelje, 6. ožujka 2016. sudjelovali smo na najvećem austrijskom nautičkom sajmu, Austrian Boat Show ili skraćeno Boot Tulln, koji se po 45. put održao u modernom sajamskom kompleksu tog simpatičnog gradića nedaleko Beča. Tijekom trajanja sajma bili smo gosti na štandu Yacht-Poola Austrija koji nas je više nego ugodno ugostio.

Sajam je tradicionalno pohodilo i mnogo hrvatskih izlagača ali i posjetitelja, koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovu ponudom itekako bogatu i vrijednu nautičku izložbu. U Tullnu su izlagali i neki od naših dragih partnera kao što su NauSys i EmergenSea, ali i Ilirija iz Biograda te brojni drugi.

Posebno moramo istaknuti da je naš generalni direktor, vrijedni Đek Šurija, svaki dan održao predavanje pred punom dvoranom skipera, nautičara i ostalih moreplovaca koji plove u Hrvatskoj, bilo na svome bilo na čarter-plovilu. Interes Austrijanaca bio je vrlo velik, a teme o kojima se govorilo uključivale su aktualno stanje u Hrvatskoj, stanje u domaćoj nautici, ali i brojne druge važne teme i informacije koje je važno znati prilikom plovidbe Jadranom.

 

Yacht-Pool na sajmu Boot Tulln 2016.Đek Šurija drži predavanje na sajm Boot Tulln 2016.Puna dvorana na predavanju Đeka Šurije na Austrian Boat ShowĐek Šurija i puna dvorana na Boot Tulln 2016.

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter