YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

Yacht-Pool Charter Party 2015.

U Poreču je od 9. do 11. lipnja održan prvi Yacht-Pool Charter Party, kojeg smo organizirali uz podršku partnera i suorganizatora, Wiener Osiguranja i tvrtke Sentinel. Na tom jedinstvenom događaju sudjelovalo je osamdesetak čarterskih djelatnika, direktora i vlasnika čarter-tvrtki što su se odazvali našem pozivu. Želja nam je bila u svom gradu ugostiti i počastiti poslovne partnere i prijatelje, ali i učvrstiti naše odnose s njima, kao i povezati ih radi razmjene iskustava i daljnjeg unaprjeđenja čarterskog biznisa u Hrvatskoj. Ipak, najvažnije je bilo opušteno druženje u ugodnoj atmosferi uz vrhunske istarske delicije.

Okupljanje je započelo u utorak, 9. lipnja, u popodnevnim satima, dolaskom sudionika u Poreč i smještajem u hotel Valamar Crystal, a nastavilo se neobaveznim večernjim druženjem s organizatorima. Sljedeći dan na rasporedu je bio cjelodnevni program koji sudionicima nije ostavio mnogo slobodnog vremena, a započeo je posjetom renomiranoj vinariji Kabola nedaleko gradića Buje. U prekrasnom ambijentu stare istarske kuće usred vinograda grupu je dočekao domaćin Marino Markežić te je predstavio svoja cijenjena vina i pojasnio kako ona nastaju, a potom je uslijedila obavezna degustacija nekoliko sorti uz prigodne raskošne zalogaje.

Nakon toga riječ je preuzeo naš Marijan Dželalija koji je u kratkom izlaganju podsjetio za što je sve u domaćem nautičkom sektoru zaslužan Yacht-Pool. Osim najboljeg osiguranja za plovila, skipere i sve ostalo što se u nautici može osigurati, cijenjene standarde kvalitete koji su bili i još su uvijek temelj za mnoge druge usluge i poslovna rješenja koja su nastala u nautici. Od svima vrlo važnih poreznih rješenja i ugovora u branši koje dotad nitko nije uspio usuglasiti, preko konstantnog "rezanja" rizika i prevencije šteta sa standardima kvalitete rada u čarteru, pa do asistencije, savjetovanja te, kao najnovije, tracking uređaja za praćenje plovila koji pružaju dosad neslućene mogućnosti, uključujući internet na brodu.

Potom su predstavnici suorganizatora, Wiener Osiguranja i tvrtke Sentinel, održali kratko predstavljanje svog poslovanja i najavili buduće zanimljive novitete, a istaknuti su i kao značajna podrška poslovanju Yacht-Poola jer ga velikim dijelom čine toliko uspješnim. Pri povratku u Poreč dogodio se i spontani posjet obližnjoj pivovari San Servolo uz kušanje tog sve poznatijeg domaćeg piva.

Istu večer sudionici su brodićem prevezeni na obližnji prelijepi otočić Sveti Nikola gdje smo za njih, uz obilazak netom otvorenog hotelskog resorta Valamar Isabella, kao vrhunac događaja organizirali svečanu večeru sa sedam sljedova istarskih specijaliteta uz isto toliko različitih vrhunskih vina iz još jedne poznate istarske vinarije, DeGrassi, praćenih vrlo zanimljivom i inspirativnom pričom njihova iskusna somelijera.

Zadnji dan Charter-Partya, ujutro prije odlaska iz Poreča, održani su brojni kratki sastanci sudionika uz rezimiranje proteklih doživljaja i nadasve ugodnog iskustva. Time je ovaj opuštajući ali itekako sadržajan događaj priveden kraju te je u potpunosti ispunio sva očekivanja sudionika i nas kao organizatora, uz jasnu želju da postane tradicionalno okupljanje. Stoga već najavljujemo ponovnu organizaciju okupljanja sljedeće godine uz nova iznenađenja i još veći broj sudionika.


 

Yacht-Pool Charter Party 2015. vinarija KabolaYacht-Pool Charter Party 2015. Đek ŠurijaYacht-Pool Charter Party 2015. prezentacijaYacht-Pool Charter Party 2015. Marino Markežić KabolaYacht-Pool Charter Party 2015. Valamar Isabella resortYacht-Pool Charter Party 2015. Valamar Isabella hotelYacht-Pool Charter Party 2015. Valamar Isabella šetnja po otokuYacht-Pool Charter Party 2015. svečana večera uz DeGrassi vina

 

 

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter