YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

Yacht-Pool Hrvatska u Tullnu 2011.

To da su austrijski nautičari već desetljećima jedni od naših najboljih gostiju, bilo u čarteru ili u plovidbi na vlastitim brodicama, ne treba posebno naglašavati. Zimi, ljeti, u proljeće ili s jeseni, sjeverni nam susjedi uživaju u jadranskim blagodatima i svemu što im pruža hrvatska «slana» ponuda.

Stoga ne čudi da smo se i na nedavno održanom Sajmu nautike u Tullnu predstavili s brojnim štandovima - od onog Hrvatske turističke zajednice (HTZ) gdje je u prvom planu bila ponuda marina, pa sve do Yacht-Poolovog na kojem su posjetitelji osim o pojedinostima osiguranja, mogli dobiti iscrpne podatke o uvjetima plovidbe u Lijepoj našoj.

Yacht-Pool Hrvatska i njegov direktor inž. Đek Šurija, otišli su u tome i korak dalje - nastavljajući lanjsku uspješnu akciju informiranja austrijskih skipera na svakodnevnim predavanjima, i ove su godine, u četiri dana, privukli više od 500 ljudi. Pod nazivom «Što je novoga u hrvatskoj nautičkoj ponudi» inž. Šurija podrobno je objašnjavao važne pojedinosti - od cijena i vrsta brodskih vinjeta, načina naplate boravišne takse i obveze popunjavanja lista posade, do iscrpnih podataka o hrvatskim sidrištima i privezištima i njihovim koncesionarima.

 

(Naslovna slika:) Što je novoga u nautičkoj Hrvatskoj :
austrijski skiperi pozorno slušaju predavanje inž. Đeka Šurije.

 

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter