YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

Yacht-Pool promijenio slogan u Premium Yacht Insurance by Jack Šurija

Iza nas je još jedna godina uspješne suradnje tijekom koje smo osigurali tisuće plovila, pomogli da se naplate stotine šteta... i tako već godinama. Svih tih godina gradili smo jedan poseban odnos s našim klijentima i poslovnim partnerima te smo uvjereni da smo izgradili povjerenje u naš tim.

U protekloj je godini došlo i do nekih značajnih promjena, posebice u našem timu, što nas je nagnalo na dodatan trud te da se još više zalažemo za dobrobit naših klijenata i poslovnih partnera. Naime, zaključili smo dosadašnju dugogodišnju suradnju s Yacht-Poolom kojeg smo u Hrvatskoj i regiji stvorili i razvijali te krećemo dalje samostalno, širom otvorenih jedara i "s dva prsta ispod kobilice".

Pred nama je, dakle, nova, 2018. godina koju započinjemo s nešto manjom ali poznatom i dobrom starom ekipom te i dalje uz potporu tvrtke Wiener osiguranje - Vienna Insurance Group d.d., Zagreb. Ime naše tvrtke ostaje Yacht-Pool d.o.o. za zastupanje u osiguranju, sjedište ostaje na istoj adresi, te svi naši kontaktni podaci ostaju nepromijenjeni, ali uz novi slogan i brend našeg tima koji smo odlučili nazvati Premium Yacht Insurance by Jack Šurija.

Nova godina nudi i nove mogućnosti i prilike, te ćemo ih nastojati maksimalno iskoristiti na doborit sviju. Stoga se veselimo budućoj suradnji s klijentima i poslovnim partnerima te ćemo uložiti dodatan napor kako bismo bili još bolji i opravdali ukazano povjerenje.

Jer svi uspješni poslovi zaključuju se s ljudima u koje možete imati povjerenje. A mi smo ljudi koji čine razliku!

Želimo vam sretnu i uspješnu Novu 2018. godinu!

Vaš stari-novi Yacht-Pool tim

Đeki, Kristina, Romina, Sanela, Mija, Loren, Maja i Darko


 

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter