YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

Yacht-Pool Party 2017.

Na domaćem terenu, u Poreču, od petka, 26. do nedjelje, 28. svibnja organizirali smo naš tradicionalni Yacht-Pool Party na kojem smo ugostili naše drage prijatelje, klijente i osiguranike te vjerne partnere poput djelatnika čarter-tvrtki, brokerskih kompanija, servisa za plovila i ostalih tvrtki iz nautičke branše s kojima uspješno surađujemo. Ovi datumi i lokacija odabrani su s više nego valjanim razlogom jer se u to vrijeme u Poreču održavao vrhunski jedriličarski događaj na svjetskoj razini, jedna od kvalifikacijskih regata u sklopu World Match Racing Toura pod nazivom Croatia Match Cup.

Ugodno druženje 60-ak prisutnih započelo je okupljanjem u petak predvečer ispred našeg ureda odakle smo autobusom krenuli „u nepoznato“, odnosno u Agroturizam Tikel u zaseoku Špinovci. Predivna lokacija u unutrašnjosti Istre, gotovo u divljini, s očaravajućim pogledom na dolinu rijeke Mirne i srednjovjekovni gradić Motovun u daljini oduševila je sve prisutne, baš kao i obilna večera s tipičnim istarskim specijalitetima poput fuža s tartufima i Rossijeve malvazije i terana. Nakon povratka u Poreč najuporniji su se nastavili zabavljati na after-regata partiju uz tribute bend Đorđa Balaševića.

Sljedeći dan, u subotu ujutro, vesela se ekipa ukrcala na turistički brod „Sveti Mauro“, kojeg je Yacht-Pool unajmio posebno za svoje goste kako bi, direktno na regatnom polju, iz prve linije promatrali vrlo atraktivne regatne mečeve Croatia Match Cupa u uvali Peškera. Bila je to kvalifikacijskih regata tog prestižnog natjecanja u kojem sudjeluje 12 profesionalnih posada na šest identičnih ultra-brzih katamarana klase M32, a njihovo je nadmetanje na regatnom polju bio pravi spektakl s mnogo akcije i atraktivnih manevara.

Nekoliko sati proveli smo guštajući u vrhunskom dvobojskom jedrenju nekih od najboljih svjetskih jedriličara, među njima i hrvatske posade koju su činili i olimpijci Šime Fantela i Igor Marenić, ali i u ribljim specijalitetima koji nisu prestajali stizati iz brodske kužine. Uvečer je zabava nastavljena u regatnom selu uz odličnu svirku Zabranjenog pušenja. Time je završio službeni program u našoj organizaciji, no mnogi su Yacht-Poolovi gosti odlučili nedjelju provesti prateći s kopna zadnji dan regate, na kojoj je naša posada završila na 4. mjestu dok je pobijedio Team Lorina-Golfe du Morbihan pod vodstvom Quentina Delapierrea, ili pak obilazeći poznate istarske vinare s obzirom da se održavao dan otvorenih vrata vinarija.

Time je svrha Yacht-Pool Partija u potpunosti postignuta, a ona je značila učvrstiti odnose s klijentima, partnerima i prijateljima, povezati ih radi razmjene iskustava i daljnjeg unaprjeđenja nautičkog biznisa u Hrvatskoj, a u kojem Yacht-Pool nedvojbeno ima veliku i važnu ulogu. Ipak, najvažnije je pritom bilo neformalno druženje u opuštenoj atmosferi uz vrhunske delicije, uz odličnu zabavu do kasnih noćnih sati. Najveća nam je nagrada bila što osmjesi nisu silazili s lica naših dragih gostiju.


Yacht-Pool Party 2017- Agroturizam TikelYacht-Pool Party 2017. timAgroturizam Tikel terasa Yacht-Pool Party 2017.Yacht-Pool Party 2017. slikar ValterRestoran Agroturizam Tikel Yacht-Pool Party 2017.Agroturizam Tikel večera Yacht-Pool Party 2017Yacht-Pool Party 2017. "Sveti Mauro" M32 hrvatska posadaYacht-Pool Party M32 katamarani Croatia Match CupYacht-Pool Party 2017. M32 World Match Race Tour PorečYacht-Pool Party 2017. M32 katamaran juriYacht-Pool Party 2017. M32 Croatia Match Cup manevarYacht-Pool Party 2017. M32 katamaran posadaYacht-Pool Party brod "Sveti Mauro" ugodno druženjeYacht-Pool Party 2017. "Sveti Mauro" brod delicije

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter