YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

Internautica 2016.

I ove je godine Yacht-Pool sudjelovao na 21. nautičkom sajmu Internautica koji se u Marini Portorož održao od srijede, 4. do nedjelje, 8. svibnja te je okupio neka od najznačajnijih imena međunarodne nautičke industrije.

Na našem izvrsno posjećenom štandu predstavili smo sve naše osigurateljne i ostale proizvode i usluge, od kojih se posebice ističu vodeća nautička osiguranja na Jadranu. Osim osnovnog i kasko osiguranja plovila ona uključuju još cijeli niz dodatnih pokrića za plovila, skipera i posadu te tako čine najcjelovitiji osigurateljni proizvod u nautici, a to su prepoznali i brojni slovenski nautičari te brodovlasnici koje smo sa zadovoljstvom ugostili.

Uz to ove smo godine s našim partnerima aktivno sudjelovali u događanjima na sajmu čineći ga dinamičnijim i zanimljivijim, a naši napori koje smo uložili u njihovu organizaciju urodili su velikim interesom posjetitelja i potvrdili da se naš trud itekako isplatio.

Prvo smo zajedno s tvrtkom Adriatic Wave, zastupnikom renomiranog talijanskog brodogradilišta Absolute, u petak poslijepodne organizirali svečani domjenak "Adriatic Premiere Party" prigodom jadranske premijere luksuzne jahte Absolute Navetta 52. Svojim istančanim stilom, vrhunskom tehnologijom, velikom prostranošću ali i izvanrednom efikasnošću u plovidbi Navetta 52 osvojila je sve okupljene na tom ugodnom druženju koje smo dodatno začinili ukusnim zalogajima i vrhunskim vinima Degrassi.

Osim zabavnog dijela, bavili smo se i ozbiljnim nautičkim temama u sklopu našeg programa Safety at Sea, sigurnosnog koncepta namijenjenoga povećanju razine sigurnosti tijekom boravka na moru. Tako smo u petak i subotu održali dvije zanimljive prezentacije - pokazne vježbe prilikom kojih su posjetitelji uživo mogli provjeriti kako funkcioniraju sigurnosni sustavi, proizvodi i oprema te usluge koje preporučujemo svojim klijentima.

Pokazne vježbe održale su se na morskoj površini unutar sajma a uključivale su ispaljivanje signalne rakete i aktiviranje dimnog signala, prezentaciju korištenja klasičnoga, krutog pojasa za spašavanje kao i praktičnog samonapuhujućeg pojasa koje su nosila dvojica "unesrećenih", ali i aktiviranje splavi za spašavanje te njihovo izvlačenje iz mora na spasilačko plovilo. Sudionici ove vježbe bili su naši vjerni partneri, najveća Mediteranska mreža pomoći i podrške na moru - EmergenSea, te najveći domaći lanac trgovina nautičkom i sigurnosnom opremom marke Lalizas, tvrtka Marina Stores.

Program Safety at Sea u potpunosti je u skladu s filozofijom Yacht-Poola s obzirom da od prvog dana poslovanja posebnu pozornost poklanjamo upravo podizanju razine sigurnosti plovidbe, uvodeći suvremene usluge i pomoć nautičarima, kako u prevenciji havarija i udesa, tako i u samom načinu spašavanja kad se za to ukaže potreba.


Yacht-Pool štand Internautica 2016.Yacht-Pool Adriatice Premiere Party Absolute Navetta 52Adriatic Premiere Party Đek Šurija i Mario CakarYacht-Pool Adriatic Premier Party pogled s Navette 52Internautica Adriatic Premiere Party Adriatic WaveAdriatic Premiere Party Internautica 2016. Absolute Navetta 52Yacht-Pool Internautica 2016. Safety at SeaInternautica 2016. Safety at Sea prezentacijaSafety at Sea Internautica 2016. pokazna vježbaInternautica 2016. Safety at Sea Yacht-PoolInternautica 2016. Safety at Sea Emergensea Yacht-PoolInternautica 2016. Yacht-Pool Safety at Sea Lalizas

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter