YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

Usluga po mjeri - najbrži na Jadranu!

Prošlo je nešto više od pola godine otkako su se dogodile pozitivne promjene u našoj tvrtki, od novog brenda Premium Yacht Insurance by Jack Šurija, koji je u kratkom vremenu postao prepoznatljiv te vrlo dobro prihvaćen od naših partnera, pa do proširenja naše ponude novim, atraktivnim proizvodima i uslugama, kao što su, primjerice, čarterska osiguranja nastala u suradnji s našim cijenjenim partnerom, grupom Pantaenius.

Od tada smo ujedno i dodatno poboljšali organizaciju i efikasnost naše tvrtke te naših vrijednih djelatnika, što posebice ide u korist Vas, naših dragih klijenata i poslovnih partnera. Naime, tim smo promjenama omogućili da našu jedinstvenu uslugu nautičkog osiguranja Vi kao klijenti dobijete u najkraćem mogućem roku, odnosno da brzo i učinkovito odgovorimo na sve Vaše potrebe i zahtjeve. Sve to dodatno je povećalo ionako vrlo visoku razinu naših usluga te jasno pokazuje da uvijek nastojimo biti ispred ostalih, u čemu je modernizacija neophodna.

Posebno bismo pritom istaknuli činjenicu da smo sada jedini u branši nautičkih osiguranja u mogućnosti napraviti željenu policu osiguranja "po mjeri naručitelja" u roku kraćem od dva sata, počevši od prvog kontakta naručitelja. U tom je slučaju najčešći i najpraktičniji način komunikacije telefonom, kojim lako i brzo možemo obaviti intervju s klijentom radi prikupljanja svih relevantnih podataka potrebnih za izradu police osiguranja, ili pak putem e-maila koji je važan radi provjere točnosti podataka.

Zatim prema svim prikupljenim podacima "krojimo" željenu ponudu, šaljemo ju na provjeru i potpisivanje klijentu te u slučaju njegovog prihvaćanja iste istodobno rješavamo GDPR privolu o zaštiti osobnih podataka. Na kraju izdajemo gotovu, važeću policu osiguranja koju odmah šaljemo e-mailom a zatim i poštom. Sveukupno ovaj proces ne traje dulje od dva sata što je ponekad presudno nekima od klijenata kako bi svu dokumentaciju za plovilo imali na vrijeme. Takvu brzinu i efikasnost ne nudi nitko drugi na Jadranu!

 

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter