YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

25. Zagrebački sajam nautike

U slavljeničkom i prilično pozitivnom ozračju od 17. do 21. veljače održao se jubilarni, 25. Zagrebački sajam nautike, okupivši u četiri paviljona stotinjak izlagača koji su nastavili sad već nezanemarivu tradiciju nautičkog "feštanja" u našem glavnom gradu.

Ugodno su nas pritom iznenadili ponešto osvježeni i dotjerani paviljoni Zagrebačkog Velesajma koji su osim stotinjak izlagača ugostili i iznenađujući broj posjetitelja, posebice u dane vikenda, kada su ljubitelji nautike u neočekivanoj količini pohodili našu najstariju nautičku izložbu, a mnogi od njih nešto su i kupili.

Na sajmu je tradicionalno sa svojim prepoznatljivim štandom, na starom mjestu u paviljonu 10A, sudjelovao i Yacht-Pool. Promovirali smo sve naše specijalizirane proizvode i usluge u nautici, posebice vodeća domaća nautička osiguranja. Također smo ugostili naše brojne osiguranike, poslovne partnere, prijatelje i sve ostale namjernike koji su svratili do nas.

I ove smo godine u petak, 19. veljače, na Yacht-Poolovom štandu organizirali druženje naših dragih REX partnera koji su nam se pridružili na skromnom, ali ugodnom i opuštenom domjenku uz zagrebačke delicije, kiflice, pogačice s čvarcima i Medvedgradsko pivo.

U veselom raspoloženju razgovaralo se o novostima u nautici, planovima za nadolazeću sezonu ali i o dosadašnjoj uspješnoj i budućoj još uspješnijoj suradnji REX partnera i Yacht-Poola. Ujedno su tom prigodom dodijeljena prikladna obilježja - naljepnice s oznakom "REX partner u 2016. godini".

Vidimo se i dogodine u Zagrebu!

 

Yacht-Pool štand 25. Zagrebački sajam nautikeYacht-Pool nautički sajam Zagreb 2016.Yacht-Pool REX druženje okupljanjeYacht-Pool REX inicijativa okupljanjeYacht-Pool REX partneri na druženjuYacht-Pool REX inicijativa druženje na sajmuYacht-Pool Zagrebački sajam nautike REX druženjeREX druženje na štandu Yacht-Poola na 25. Zagrebačkom sajmu nautike

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter