YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

SVEČANA VEČERA POVODOM 25. OBLJETNICE PYI

Povodom 25 godina Đekovog bavljenja nautičkim osiguranjima za naše smo poslovne partnere, suradnike i prijatelje 30. kolovoza organizirali svečanu večeru, odnosno proslavu ove vrijedne obljetnice. Tom se prilikom u restoranu Hrast u Poreču okupilo pedesetak uzvanika kako bi zajedno, u vrlo svečanoj atmosferi, obilježili dug i ponekad trnovit, ali itekako uspješan put našeg Đeka u svijetu nautičkih osiguranja.

Početak je bio skroman - prvu policu osiguranja plovila Đek je tada zaključio preko austrijskog Yacht-Poola i Allianza, dok je prije 20 godina zaključio prvu policu preko hrvatskog Yacht-Poola i Allianza. Razvoj nautike te mudre poslovne odluke dovele su našu tvrtku Yacht-Pool d.o.o. do statusa najpopularnije i najveće domaće agencije za osiguranje rekreativnih plovila, a prilagođavanje modernim uvjetima poslovanja i do promjene brenda u Premium Yacht Insurance by Jack Šurija.

Naši su gosti tom prigodom mogli uživati u pažljivo odabranom jelovniku koji se sastojao od sedam sljedova jela baziranih na morskim delicijama, s izuzetkom deserta, a svako je jelo posluženo uz odgovarajuće vrhunsko vino pažljivo odabranih istarskih vinara. Višesatno ugodno druženje “proletjelo” je uz podsjećanje na mnoge zgode i nezgode u proteklom respektabilnom razdoblju, a zaključilo se željom za ponovnim okupljanjem na sljedećoj “okrugloj” obljetnici Yacht-Poola d.o.o.

 

Proslava 25. obljetnice Premium Yacht Insurance by Đek Šurija

25. godina PYI

Svečana večera restoran Hrast Poreč Premium Yacht Insurance

obljetnica 25. godina Đek Šurija u nautičkim osiguranjima

Proslava 25. obljetnice Đekova bavljenja nautičkim osiguranjima

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter