YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Back to menu Novosti

24. Zagrebački sajam nautike 2015.

Od 18. do 22. veljače Yacht-Pool je tradicionalno izlagao na 24. Zagrebačkom sajmu nautike te je na svom štandu brojnim posjetiteljima predstavio svoje popularne osigurateljne proizvode i druge usluge namijenjene nautičarima i svima drugima koji u njoj sudjeluju na bilo koji zamislivi način.

Trećeg dana sajma, u petak 20. veljače u 11 sati, na štandu je uz prigodnu zakusku održana tradicionalna dodjela priznanja tvrtkama-članicama REX inicijative za 2015. godinu uz predstavljanje pet novih tvrtki koje su od ove godine ponosne članice tog prestižnog udruženja. To su tvrtke Kroki, Reinspect, Commodore Yacht Service, Brodoplast Split i Obrt Skiper.

Yacht-Pool je predstavio i jedan vrlo zanimljiv novitet, Yacht-Poolov nautički klub pod nazivom YP Club, kako i službeno glasi njegovo ime, a čija je prezentacija održana isti dan, u petak, ali u 14 sati. Tom je prilikom direktor Yacht-Poola, inženjer i nautički stručnjak Đek Šurija, brojnim okupljenim posjetiteljima i poslovnim partnerima objasnio što YP Club predstavlja, koje su njegove prednosti i što sve nudi svojim članovima.

YP Club je najnoviji i jedinstveni proizvod na hrvatskom tržištu koji će našim osiguranicima, partnerima i ostalim članovima ponuditi brojne beneficije, prednosti i pogodnosti. Ukratko, to je nautički klub čija je misija unaprjeđenje i povećanje sigurnosti rekreacijske i sportske plovidbe, te zaštita zdravlja, imovine i života svojih članova.

Za više informacija o našem novom YP Clubu kliknite ovdje ili nas kontaktirajte ovdje, dok za potpune informacije o REX inicijativi posjetite njenu web stranicu ovdje.

 

Yacht-Pool štand na Zagrebačkom sajmu nautike 2015.Yacht-Pool štand na Zagrebačkom sajmu nautike 2015. Đek ŠurijaYacht-Pool štand na Zagrebačkom sajmu nautike 2015. dodjela REX priznanjaYacht-Pool štand na Zagrebačkom sajmu nautike 2015. gužvaYacht-Pool štand na Zagrebačkom sajmu nautike 2015. nove REX članiceYacht-Pool štand na Zagrebačkom sajmu nautike 2015. YP Club

 

 

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter