YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Kasko osiguranje plovila

Premium Yacht Insurance kasko osiguranje plovila osigurava:

  • plovilo,

  • ugrađene dijelove,

  • ugrađene strojeve,

  • tehničku i nautičku opremu

od štete i to s pokrićem "od svih opasnosti", a to znači da je osigurano sve što nije izričito navedeno kao isključenje. Osigurani su dodatno i troškovi za smanjenje štete kada se nezgoda već dogodila i tijekom pokušaja spašavanja, jer tu mogu nastati dodatne štete. Pokriveni su i troškovi vađenja i zbrinjavanja olupine.

 

OBJAŠNJENJA UVJETA PREMIUM YACHT INSURANCE KASKO OSIGURANJA

Kasko osiguranje pokriva materijalne štete, koje su nastale na nekom plovilu sa kasko osiguranjem. Uvjeti osiguranja mogu se slobodno ugovoriti između vlasnika plovila i osiguravatelja. To je za vlasnika šansa i rizik u istoj mjeri, jer treba dobiti "točne" uvjete za svoje potrebe.

Da bi se ta šansa iskoristila, treba imati stručnog posrednika koji svijet plovidbe za sport i razonodu dobro poznaje. To je u pravilu onda, kada je i sam aktivni nautičar, a još bolje, da dolazi i iz područja brodogradnje - kako je to slučaj kod nas!

 

O čemu ovisi?

Općenito se pogled osiguranika usmjerava najprije na premiju. Uvjetima - najčešće dosadno sitno štampanima i pravno manje ili više nejasnima, ali gotovo uvijek teško razumljivima - pridaje se premalo pažnje. Pretpostavka, da u svim uvjetima stoji isto, je pogrešna! Točno je da se razlike ponekad teško raspoznaju. No na pitanje što osiguravatelj plaća a što ne, točna je formulacija od odlučujuće važnosti!

Polica osiguranja je proizvod koji ste nabavili i za kojeg plaćate cijenu premije. Stoga morate razmotriti kvalitetu uvjeta i ponuđača jednako tako kao i kvalitetu bilo kojeg drugog proizvoda. Mi smo to učinili. Učinite i Vi!

Samo ako to učinite možete zbilja prosuditi da li je neko osiguranje jeftino ili ne.

Mi smo protiv "sitno tiskanoga" teksta na dnu uvjeta osiguranja. Naša je želja obavijestiti Vas jasno i u čitljivom obliku! Želimo da pročitate naše uvjete pažljivo jer nemamo što skrivati; već puno toga za ponuditi te želimo da Vi to spoznate.

Kao skiperi već smo desetljećima usko povezani s izgradnjom plovila kao i sa sportskom plovidbom. Stoga znademo o čemu govorimo!

 

Zatražite ponudu OVDJE.

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter