YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Osiguranje posade od nesreće

Osiguranje posade od nesreće (nezgode) jest osiguranje skipera, posade i putnika od financijski izraženih posljedica nesreće, pa pokriva sve troškove za trajnu invalidnost, smrt, ili kod privremenih posljedica nesreće, i to bez obzira tko je nesreću skrivio, a uključuje čak i troškove spašavanja.


OBJAŠNJENJA O OSIGURANJU POSADE OD NESREĆE

Iskoristiti nečiju policu osiguranja odgovornosti prilikom nesreće može biti problematično, posebice u inozemstvu. Ukoliko ne možete iskoristiti policu odgovornosti trećih za nastanak visokih troškova u slučaju gubitka života, bolničkog boravka ili čak invaliditeta, pa i gubitka zarade, nesreće vas mogu koštati cijelo bogatstvo.

Osim toga, važno je znati, da ukoliko vi skrivite nesreću, vaša posada putem osiguranja od odgovornosti nije osigurana. Također je važno znati, da Vaši rođaci osiguranjem od obvezne odgovornosti nisu višestruko osigurani, ukoliko vi skrivite nesreću.

Osiguranje posade od nesreće stoga pokriva sve troškove, i to bez obzira na vlastitu ili krivnju trećih, u slučaju invaliditeta i smrti, kao i troškove spašavanja unesrećenih. Prema tome, osiguranje posade u slučaju nesreće štiti vas i posadu vašeg plovila od svih navedenih posljedica nesreće.

Pažnja: Iznos osiguranja dijeli se sa brojem osoba koje se nalaze na plovilu u trenutku nesreće. To znači, ukoliko su na brodu 4 osobe i jednoj se dogodi nesreća, tada će ta osoba dobiti 1/4 odabranog iznosa osiguranja. Stoga izaberite dovoljno visok iznos Vašeg osiguranja.

 

Zatražite ponudu OVDJE.

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter